Hoe maak ik een ronde aan en verwijder ik rondes in Snagstream?

Nieuwe ronde toevoegen en verwijderen

Je kan dit eenvoudig bekijken via deze video, op ons YouTube kanaal of lees het artikel hieronder!

De gegevens van de  nieuwe ronde invullen

1. Klik linksboven op het  plusje achter Rondes.
  2. Selecteer het Rondetype
  3. Vul de Rondenaam in van de nieuwe ronde.

Tekening(en) toevoegen

4. Druk op Gekoppelde tekeningen.

5. Druk rechtsboven op het plus-icoon.
  6. Druk op de tekening(en) die je aan de ronde wil toevoegen.
  7. Druk linksboven op Gekoppelde tekeningen om de wijzigingen op te slaan en terug te gaan.

Formulier(en) toevoegen

8. Druk op Gekoppelde formulieren
  9. Druk rechtsboven op het plus-icoon.
  10. Druk op de formulier(en) die je aan de ronde wil toevoegen.
  11. Druk linksboven op Gekoppelde formulieren om de wijzigingen op te slaan en terug te gaan.

Een ronde verwijderen

12. Druk op Verwijderen.
  13. Bevestig jouw keuze.