Hoe navigeer ik binnen Docstream?

Navigatie Docstream

De Navigatie toont een overzicht van alle mappen en submappen binnen het door jou geselecteerde project. Aan de iconen van de map zie je wat voor type map het is en welke machtigingen en rechten jij hebt. Deze kunnen alleen worden gewijzigd door de projectbeheerder of een ongelimiteerde gebruiker. Wil je andere rechten, dan zul je dus een van hen moeten benaderen.

Als je een map of submap selecteert, worden de bestanden uit die map zichtbaar in het Documentoverzicht.

NB> Wanneer je rechten hebt op een onderliggende map, maar niet op de hoofdmap, dan kan het zijn dat je doorloopmappen ziet waarin geen documenten zichtbaar zijn.