Hoe hef ik de Blokkering op een document op?

Blokkering opheffen

Zodra je een bestand wijzigt, wordt het bestand dat je wijzigt automatisch geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat er altijd maar één persoon tegelijk een bestand kan wijzigen. De blokkering kan je opheffen door het bestand na het wijzigen te publiceren.

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het bestand staat waarvan je de blokkering wil opheffen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en klik in het Actiemenu op Blokkering opheffen als je een Ongelimiteerd gebruiker bent. Ben je dit niet klik dan op de optie Verwijder concept.

Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de blokkering wil opheffen.
  3. 3. Klik in de melding op OK.