Hoe wijzig ik Eigenschappen?

Eigenschappen wijzigen

Gebruik Eigenschappen wijzigen als je de metadata van een bestand wil wijzigen in plaats van het bestand zelf.

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestanden staan waarvan je de eigenschappen wil wijzigen.
  2. Vink in het Documentoverzicht de gewenste bestanden aan.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de bestanden en klik in het Actiemenu op Eigenschappen wijzigen.

De geselecteerde bestanden worden in het Eigenschappen wijzigen venster getoond.
  4. Wijzig de eigenschappen van de geselecteerde bestanden.
  5. Klik rechtsonder in het venster op Ok.