Hoe deel ik een selectie?

Selectie delen

Wil je een specifieke selectie van bestanden in Docstream delen met andere gebruikers binnen de omgeving? Maak dan een Selectielink aan die je kan kopiëren en sturen naar de gewenste gebruikers.

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestanden staan waarvan je een selectielink wil maken.
  2. Vink in het Documentoverzicht de gewenste bestanden aan.
  3. Klik bij de Speedbuttons op Selectie delen.

Er wordt een nieuw venster geopend (4).

Selectie delen met Docstream gebruiker

4. Klik in het Selectie delen met venster op Docstream gebruiker.

5. Selecteer de gebruiker met wie je de link wil delen.

6. Klik op Maak snelkoppeling.

De selectielink verschijnt onder de knop.

Selectie delen met e-mail

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestanden staan waarvan je een selectielink wil maken.
  2. Vink in het Documentoverzicht de gewenste bestanden aan.
  3. Klik bij de Speedbuttons op Selectie delen.
  4. Klik in het Selectie delen met venster op E-mail.

5. 5. Vul het gewenste e-mailadres in.
  6. 6. Klik op Maak snelkoppeling.

De selectielink verschijnt onder de knop. De ontvangers zullen het meegeleverde wachtwoord moeten invullen om de link te kunnen openen.