Hoe stempel ik een document?

Documenten stempelen

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestand(en) staan die je wil stempelen.
  2. Vink in het Documentoverzicht de bestanden aan die je wil stempelen

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde bestanden en klik in het Actiemenu op Stempelen.

Er verschijnt een venster waarin de werking van de Docstream Stamper wordt uitgelegd
  4. Klik in het venster op de knop Tof, ik wil verder!
  5. Kies de stempel die je op de bestanden wil plaatsen (persoonlijke stempel of stempel uit groep).

6. Kies of je de stempel op de geselecteerde of aangevinkte bestanden wil plaatsen.

7. Kies of je de stempel zelf wil plaatsen of automatisch wil plaatsen o.b.v. een vooraf gedefinieerde positie.
  8. Klik op TOON PREVIEW of STEMPEL DOCUMENT (afhankelijk van jouw keuze in stap 7).

De stempel wordt d.m.v. een leeg vak in het midden van de geselecteerde/aangevinkte bestanden getoond.
  9.  Klik met de linkermuisknop op één van de hoeken van het vlak en houdt de knop ingedrukt om de grootte van de stempel aan te passen, of klik op het midden van de stempel om deze te verplaatsen.

10. Kies onderaan het venster of je alleen de eerste of alle pagina's van het document wil stempelen.
  11. Kies of je de positie van de stempel voor alle resterende documenten wil gebruiken.
  12. Klik tenslotte op de knop BEVESTIG STEMPEL.

Er verschijnt een melding.
  13. Klik in de melding op DOORGAAN.

Er verschijnt een melding
  14. Klik in de melding op OK.