Hoe koppel ik een nieuwe stempel?

Nieuwe stempel koppelen

1. Klik bij de Speedbuttons op Extra en vervolgens op Gebruikers & Groepen.

Het Gebruikers & Groepen venster wordt geopend.
  2. Klik op de naam van de gebruiker bij wie je een nieuwe stempel wil toevoegen.

De gegevens van de geselecteerde gebruiker worden geopend in een nieuw venster.
  3. Klik onderin het venster op Stempel toevoegen.

4. Klik op Bestand kiezen.

5. Dubbelklik met de linkermuisknop op het bestand dat je als stempel wil koppelen.

6. Klik op de knop Stempel koppelen.

Er verschijnt bovenaan het Gebruikers & Groepen venster een notificatie dat de stempel is gekoppeld.
  7. Klik rechtsonder in het Gebruikers & Groepen venster op Opslaan.