Hoe maak ik gebruik van de Contactenmodule indeling?

Indeling Contactenmodule

1. Speedbuttons: de Speedbuttons staan altijd bovenin het scherm. Hier kan je tevens een nieuw contact toevoegen.

2. Contactenoverzicht: de contacten uit de geselecteerde map in de Navigatie worden in het Contactenoverzicht getoond. Hier vind je bovendien extra informatie over de contacten zoals bijv. telefoonnummer, e-mailadres, bedrijf en adres.

3. Navigatie: gebruik de Navigatie om de gewenste mappen of onderliggende mappen (submappen) uit het huidige project te selecteren. Boven de Navigatie staat de naam van het huidige project.

4. Weergave selectie: selecteer de gewenste weergave voor de Navigatie en het documentoverzicht.

5. Module selectie: wissel tussen Projecten, Berichten, Contacten, Procedures en Snagstream.

6. Bestandsversies: bekijk en/of download de vorige versies van het geselecteerde document of bestand.

7. Contact eigenschappen overzicht: bekijk de Eigenschappen van het contact en de Projecten waar het contact deel van uitmaakt.

Contacten Actiemenu

Het Contacten Actiemenu open je door met de rechtermuisknop op een contact of gebruiker te klikken. Met het Actiemenu kan je contacten Wijzigen, Verwijderen of Omvormen naar gebruiker.

Contactenoverzicht

Alle contacten uit een geselecteerde map worden zichtbaar in het Contactenoverzicht. Hier staat het telefoonnummer, e-mailadres, bedrijf en het volledige adres van elk contact. Klik op een contact om het te selecteren, dubbelklik op een contact om het te wijzigen of klik met de rechtermuisknop om het Actiemenu te openen. Als je een bericht selecteert, worden alle contacteigenschappen onderverdeeld in tabbladen, beschikbaar in het Contact eigenschappen overzicht.

Navigatie

De Navigatie toont een overzicht van alle contactmappen en submappen binnen het geselecteerde project.

Weergave selectie

Filter met de Weergave selectie tussen Alle contacten of enkel Contacten of Gebruikers.

Module selectie

Docstream wordt automatisch in de Projecten module geopend. Vanuit de Module selectie kan je navigeren naar één van de andere modules:

1. Projecten: bekijk alle projecten uit de huidige omgeving.
  2. Berichten: bekijk alle berichten die door jou zijn ontvangen of verstuurd.
  3. Contacten: bekijk alle contacten en gebruikers uit de huidige omgeving.
  4. Procedures: bekijk alle toegevoegde procedures uit de huidige omgeving.
  5. Snagstream: ga naar Pro4all Snagstream.
  6. Leanstream: ga naar Pro4all Leanstream.

Contact eigenschappen overzicht

In het Contact eigenschappen overzicht kan je alle eigenschappen van een contact bekijken. Selecteer in het Contactenoverzicht een contact om de eigenschappen hiervan in te zien.