Hoe wijzig ik een Procedure standaard?

Procedure standaard wijzigen

1.  Klik in de Projectenmodule in de Speedbuttons op Extra en vervolgens op Procedure standaarden.

Het Procedure standaarden venster wordt geopend. Hier zie je een overzicht van alle procedure standaarden met de bijbehorende code, omschrijving,  projecten, stappen en deelnemers.
  2. Klik in het overzicht op de procedure standaard die je wil wijzigen.
  3. Klik boven het overzicht op Wijzigen.

Alle velden worden bewerkbaar.
  4. Wijzig de Code van de procedure standaard.
  5. Wijzig de Omschrijving
  6. Wijzig het Bericht
  7. Wijzig het Project waar de procedure standaard aan is toegevoegd.
  8. Wijzig de Stappen van de procedure standaard.
  9. Wijzig de Sub procedures.
  10. Klik met de rechtermuisknop in de regel van een stap om het stappen menu te openen.
  11. Wijzig de Deelnemers van een stap door op het gebruikers-icoon te klikken en het Deelnemers selecteren venster te openen.
  12. Klik na het aanbrengen van alle wijzigingen rechtsonder in het venster op Opslaan.