Hoe start ik automatisch een nieuwe procedure standaard?

Automatisch een nieuwe procedure standaarden

In de Eigenschappen van een map kan je aanzetten dat bij het importeren van een document(versie) automatisch een nieuwe procedure wordt gestart.

1. Klik in de Navigatie met de rechtermuisknop op de gewenste map of submap en klik in het Actiemenu op Eigenschappen.

Het Eigenschappen venster wordt geopend. Je hebt in dit venster drie tabbladen waar je verschillende Eigenschappen van de map kan bekijken en wijzigen.
  2. Selecteer het Procedure tabblad.

3. Selecteer Automatisch een nieuwe procedure starten bij het plaatsen van een document(versie)
  4. Selecteer de Procedure standaard die automatisch zal worden gestart.
  5. Selecteer wie de Eigenaar van de nieuwe procedure zal zijn.
  6. Klik tenslotte rechtsonder in het venster op Opslaan.