Hoe wijzig ik mijn Gebruikersinformatie op Docstream?

Gebruikersinformatie

1. Klik bij de Speedbuttons onder  Extra op Gebruikersinformatie.

Het Gebruikersinformatie venster wordt geopend. Hier kan je alle beschikbare informatie van jouw Docstream account wijzigen.
  2. Wijzig jouw Naam
  3. Wijzig jouw E-mailadres
  4. Kies waarover je geïnformeerd wil worden.
  5. Wijzig jouw Beschrijving
  6. Klik op Stuur reset e-mail om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  7. Klik aan de linkerkant van het venster onder Instellingen op Persoonlijke gegevens.

De Persoonlijke gegevens van jouw Docstream account worden getoond.
  8. Wijzig jouw Voornaam
  9. Wijzig jouw Achternaam
  10. Wijzig jouw E-mailadres.
  11. Wijzig jouw Werknummer.
  12. Selecteer of je de Docstream nieuwsbrief wil ontvangen.
  13. Klik aan de linkerkant van het venster onder Instellingen op Zakelijke gegevens.

De Zakelijke gegevens van jouw Docstream account worden getoond.
  14. Wijzig jouw Functie
  15. Klik aan de linkerkant van het venster onder Instellingen op Handtekening.

De Handtekening van jouw Docstream account wordt getoond. De handtekening wordt onderaan jouw berichten gezet.
  16. Wijzig jouw Handtekening.
  17. Druk na het wijzigen van alle gewenste gegevens rechtsonder in het venster op Opslaan.