Welke Systeemrechten zijn er beschikbaar in Docstream?

Systeemrechten

Map- en Document type beheer

Geeft de mogelijkheid om uitgebreide map en documenteigenschappen te wijzigen. Te denken aan:

• Soort map aangeven;

• Een map vertrouwelijk maken;

• Afbeelding en memo toevoegen aan projectmap.

Gebruikers beheer

Geeft de mogelijkheid om gebruikers en groepen te beheren. Te denken aan

• Gebruikers toevoegen wijzigen en verwijderen;

• Groepen toevoegen wijzigen en verwijderen;

• Welkomstmails (inloggegevens) versturen.

Ongelimiteerd

Geeft de mogelijkheid om vrijwel alle beheerfunctionaliteiten toe te passen. Bedoeld voor de omgevingsbeheerder(s).

Contactbeheer

Geeft de mogelijkheid om contacten te beheren, wanneer de contactmodule is ingeschakeld.

Procedure type beheer

Geeft de mogelijkheid om procedure standaarden te beheren en alle procedures in te zien ongeacht of men onderdeel is van een procedure.

Berichten

Geeft de mogelijkheid om berichtenmodule te gebruiken. Is alleen van toepassing wanneer berichtenmodule standaard voor iedereen is uitgeschakeld via instellingen.

Documenten niet verwijderen

Neemt de mogelijkheid weg om documenten te kunnen verwijderen. Vaak toegepast voor externe gebruikers.

Papier registratie

Geeft de mogelijkheid om verzendbrieven (begeleidend schrijven) te versturen. Is alleen van toepassing wanneer deze module is ingeschakeld via instellingen.

Geen repro’s versturen

Neemt de mogelijkheid weg om documenten naar de repro te versturen. Vaak toegepast voor externe gebruikers.

Dynamische velden set beheer

Geeft de mogelijkheid om zelf meta data sets aan te maken met zelf gekozen dynamische velden.

Kan MFA resetten

Geeft de mogelijkheid om de MFA van een andere gebruiker te resetten.

Kan exporteren naar 12Build

Geeft de mogelijkheid om documenten naar 12Build te exporteren.

Document versie beheer

Geeft de mogelijkheid om versies uitgebreider te beheren. Te denken aan:

• Versies verplaatsen;

• Volgorde van versies wijzigen;

• Specifieke versies verwijderen.

Project beheerder

Geeft de mogelijkheid om gebruikers en groepen van het eigen project te beheren. Is alleen van toepassing wanneer de Projectbeheermodule is ingeschakeld via instellingen.

Download geschiedenis

Geeft de mogelijkheid om de downloadlog (geschiedenis) van documenten te bekijken.

Link maken

Geeft de mogelijkheid om een directe downloadlink van een document(versie) te maken en die te delen.

Onbeperkt aantal sessies

Geeft de mogelijkheid om onbeperkt in te loggen op verschillende apparaten.

QR-code stempelen

Geeft de mogelijkheid om documenten te voorzien van een QR-code.

Alle berichten zichtbaar in het bericht-tabblad

Geeft de mogelijkheid om alle berichten te kunnen inzien vanuit het bericht-tabblad (onderin het scherm). Ongeacht of deze gebruiker de afzender of ontvanger van een bericht is. Is alleen van toepassing wanneer deze module is ingeschakeld via instellingen.

Rechtenmatrix

Geeft de mogelijkheid om een rechtenmatrix van mappen naar Excel te exporteren.

Alleen downloaden

Neemt de mogelijkheid weg om berichten te versturen en te uploaden. De gebruiker kan slechts documenten downloaden.

Eigenschappen wijzigen op definitieve / goedgekeurde documenten

Geeft de mogelijkheid om eigenschappen van goedkeurde en definitieve documenten te wijzigen.

Kan het metadata log zien

Geeft de mogelijkheid om in dit tabblad alle wijzigingen aan het document te kunnen inzien.