Hoe beheer ik de instellingen van het overschrijven van documentnamen in Prostream?

Kies per project of de documentnaam moet worden overschreven bij het uploaden van een nieuwe versie, of de bestaande naam moet worden behouden.

Als je bij het uploaden van een nieuwe versie de documentnaam wil overschrijven, krijgt de nieuwe versie van het document de naam van de nieuwe versie die wordt geüpload. Ook kun je ervoor kiezen om de documentnaam te behouden, zodat alle versies van hetzelfde document dezelfde naam hebben. Dit is handig als de documentnaam belangrijke informatie bevat, zoals een referentienummer.

Je kunt dit instellen per project. Navigeer hiervoor naar het project en kies voor Instellingen in het linkermenu. Navigeer vervolgens naar het tabblad Instellingen

Scherm­afbeelding 2023-01-25 om 12.54.59