Hoe activeer of deactiveer ik een gebruiker in Prostream?

Activeren van gebruikers

Activeer een gebruiker zodat hij/zij weer kan deelnemen aan projecten, taken en documenten kan inzien?

Ga in jouw organisatie naar Collega's. Nu zijn er twee opties:

• Is de gebruiker al toegevoegd aan Prostream en is deze gedeactiveerd? Selecteer dan de gebruiker en klik op Activeren.
  • Is de gebruiker nog niet toegevoegd aan Prostream, dan voeg je deze eerst toe. De nieuwe gebruiker wordt dan automatisch geactiveerd.

Deactiveren van gebruikers

Door een gebruiker te deactiveren, kan de gebruiker niet meer deelnemen aan projecten. De gebruiker kan dan ook de documenten en taken binnen projecten niet meer inzien. Om een gebruiker te deactiveren, doorloop je de volgende stappen:

1. Ga in jouw organisatie naar Collega's

2. Selecteer de gebruiker en klik op Deactiveren.