Hoe activeer ik een gebruiker in Prostream?

Activeren van gebruikers

Wil je een gebruikers activeren zodat hij/zij deel kan nemen aan projecten, taken en meer? Volg dan onderstaande stappen:

1. Ga via Mijn Overzicht naar Beheer

2. Ga naar Gebruikers en groepen

3. Nu zijn er twee opties:

- Is de gebruiker al toegevoegd aan Prostream en is hij/zij gedeactiveerd, dan selecteer je        hem/haar en klik je op Activeren.

- Is de gebruiker nog niet toegevoegd aan Prostream, dan voeg je hem/haar eerst toe. De        nieuwe gebruiker staat dan automatisch geactiveerd.

NB. Het deactiveren van gebruikers kan uiteraard ook. Hoe, dat lees je hier