Hoe activeer ik mijn Docstream account?

Activeren van jouw Docstream account

De ongelimiteerde gebruiker is verantwoordelijk voor het aanmaken van jouw Docstream-account. Zodra dit is gebeurd, ontvang je een welkomstmail met de titel ‘Welkom bij Docstream’. Hierin vind je een link waarmee je een wachtwoord voor jouw account kan aanmaken. Zodra je een wachtwoord voor jouw Docstream account hebt aangemaakt, is jouw account geactiveerd en kan je hiermee inloggen op de gewenste omgeving.