Hoe betaal ik voor Prostream?

Je betaalt maandelijks per automatische incasso.

Betalen gaat maandelijks via automatische incasso. Om eenmalig jouw rekeningnummer te verifiëren en Pro4all toestemming te geven om geld af te schrijven van jouw rekening, vragen we je € 0,01 te betalen. Dit betaal je met iDeal, creditcard of SEPA.

Daarna bekijken we maandelijks het aantal actieve gebruikers binnen jouw organisatie in Prostream. Op basis daarvan berekenen we jouw facturatiebedrag, dat automatisch van jouw rekening wordt afgeschreven.

De eerste betaling vindt plaats wanneer jouw gratis trial afloopt. Je geeft een machtiging om de betaling te innen. Je doet dus meteen een betalingsactie, waarmee je ons het recht geeft om aan het einde van de maand het bedrag af te schrijven.
Als de afschrijving mislukt, proberen we het de volgende dag nog een keer. We proberen het in totaal vijf keer. Mocht de afschrijving dan nog niet lukken, wordt jouw data bevroren. Zodra we de betaling binnen hebben, kun jij weer bij jouw bestanden.

Kosten

Je betaalt Prostream per gebruiker. Wat dit kost, is afhankelijk van jouw licentie. We tellen aan het einde van ieder facturatietermijn het aantal actieve gebruikers van jouw organisatie en vermenigvuldigen dit met het licentiebedrag. Ongeacht je licentie kun je een onbeperkt aantal projecten aanmaken. Hier kun je de verschillende pakketten met elkaar vergelijken.

Van Prostream-pakket veranderen

Het kan natuurlijk zijn dat jouw behoeftes na verloop van tijd veranderen. Je kunt zelf van pakket veranderen in de instellingen van jouw organisatie.

Wanneer je voor een uitgebreider pakket kiest, wordt dit direct actief. De betaling aan het einde van de maand zal jouw nieuwe maandbedrag dan ook verrekenen. Wanneer je kiest voor een kleiner pakket, maak je eerst de lopende maand af met jouw huidige pakket. Tijdens de volgende maand gaat jouw nieuwe pakket dan in.