Hoe bewerk ik een document in Prostream?

Klik op het oogje om de inhoud van een document te bewerken.

Selecteer het betreffende document waarin je wijzigingen wilt aanbrengen en klik erop. Zo kun je:

Een andere manier om deze opties te kunnen zien, is door op een document te klikken. Er verschijnt nu rechts een pop-up met daarin de eigenschappen van het document. Zo kun je een document delen, downloaden, verwijderen, kopiëren, stempelen, goedkeuren, definitief maken, afkeuren en bewerken.

Scherm­afbeelding 2023-01-11 om 13.05.46

Wanneer je de inhoud van een document wil bewerken, klik je op het oogje. Hierdoor opent een nieuw venster en hierin kan je annotaties maken op het document. Je hoeft deze niet op te slaan; dit gaat automatisch.

In het tabblad Log wordt precies bijgehouden welke versies er beschikbaar zijn en door wie en wanneer deze geplaatst zijn. Ook worden andere wijzigingen aan het document hier bijgehouden.

Als het document een onderdeel is van een taak als  terug onder het tabblad Gekoppelde taken.

Als het bericht naar een andere partij is verzonden, zie je dit onder het tabblad Berichten.