Hoe bewerk ik een taak in Prostream?

Taken bewerken

Soms komt het voor dat je een aanpassing moet doen in een van je taken in Prostream. Geen probleem!

Eigenschappen
Ga naar de betreffende taak en klik op de drie bolletjes rechts in de taakbalk. Selecteer Bewerken. De details van de taak worden nu zichtbaar en je kunt nu titel, omschrijving, datum, status, deelnemer en type aanpassen.

Deliverables
Naast de algemene eigenschappen van de taak kun je ook zgn. Deliverables toevoegen, zoals opleverdocumenten. Een deliverable is een document wat verwacht wordt, op een specifieke locatie binnen het DMS. Wanneer een taak een deliverable bevat, upload je dit document eenvoudig door het bestand naar de deliverable in het zijmenu te slepen.

Bijlagen
In de tab Bijlagen kun je vanuit de DMS (Mappen) alle documenten toevoegen die relevant zijn voor de betreffende taak. Denk bijvoorbeeld aan een briefingdocument, rapportages, tekeningen etc.

Bewerk de taak zoals jij wilt en klik op Opslaan. Je taak is nu aangepast!