Hoe deactiveer ik een gebruiker in Prostream?

Deactiveren van gebruikers

Wil je een gebruikers activeren zodat hij/zij deel kan nemen aan projecten, taken en meer? Volg dan onderstaande stappen:

1. Ga via Mijn Overzicht naar Beheer

2. Ga naar Gebruikers en groepen

3. Is de gebruiker al toegevoegd aan Prostream en is hij/zij geactiveerd, dan selecteer je        hem/haar en klik je op Deactiveren.


NB. Het activeren van gebruikers kan uiteraard ook. Hoe, dat lees je hier