Hoe kopieer ik projecten in Prostream?

Kopieer projecten wanneer je dezelfde mappen- en rechtenstructuur van een vorig project wil gebruiken voor een nieuw project.

Scherm­afbeelding 2023-01-10 om 15.54.57Het is mogelijk om in Prostream een project te kopiëren, zodat alle mappen en rechten van het geselecteerde project worden gekopieerd.

Ga naar het project dat je wil kopiëren en klik op instellingen. Kies vervolgens voor Project kopiëren. Je krijgt nu aan de rechterkant een scherm te zien waar je de naam van het nieuwe project en andere gegevens kunt invullen. Kies voor Opslaan en het project is gekopieerd.

Gebruik je voor projecten regelmatig dezelfde mappenstructuur en dezelfde gebruikersgroepen? Maak dan één projecttemplate aan met daarin de juiste mappen en gebruikersrollen, zodat je die voor een nieuw project alleen hoeft te dupliceren en je direct aan de slag kunt.