Hoe gebruik ik de indeling van de Documenten verkenner in de Docstream app?

Indeling Documenten verkenner

Nadat je bent ingelogd met jouw Docstream account opent de App de Documenten verkenner:

1. Ververs de Documenten verkenner.

2. Gebruik de Navigatie om de gewenste mappen en documenten te selecteren.

3. Wissel tussen Documenten, Offline (documenten) en Opties.

4. Gebruik de zoekbalk om naar specifieke documenten in een map te zoeken.

5. Alle documenten uit een geselecteerde map komen in dit deel van het scherm te staan.