Wat vind ik in 'Mijn Overzicht' in Prostream?

'Mijn overzicht' is het startpunt voor jouw werk in al jouw projecten.

Wanneer je inlogt op Prostream, kom je direct in het beginscherm 'Mijn Overzicht'. Dit is het startpunt voor jouw werk in de projecten waaraan je deelneemt. Hier vind je: 

 1. Scherm­afbeelding 2023-01-10 om 15.16.00Mijn overzicht 
  1. Hier zie je alle projecten waar jij lid van bent. Dit zijn projecten van jouw eigen organisatie en de externe projecten van andere bedrijven waaraan jij deelneemt. 
  2. Taken die aan jou zijn toegewezen uit alle projecten.
 2. Projecten (alleen organisatie Administrators): hier vind je jouw projectenoverzicht. Hier staan alle projecten van de organisatie, ook de projecten waarin jij zelf geen actief lid bent. 
 3. Documenten: via deze weg vind je de documenten van jouw organisatie. Dit is de plek waar je informatie deelt met directe collega's. Documenten en informatie van een specifiek project, vind je terug in dat specifieke project binnen Prostream. 
 4. Sjablonen (alleen organisatie Administrators): hier kun je verschillende instellingen aanpassen:
  1. Metadata: het overzicht van de meta data sets en de mogelijkheid om een nieuwe set aan te maken.
 5. Organisatie (alleen organisatie Administrators): Hier vind je alles rondom jouw bedrijf en collega's.
  1. Gebruikers en groepen: overzicht van alle gebruikers en mogelijkheid om nieuwe gebruikers toe te voegen (dit kan alleen door administrators), hen aan projecten toe te voegen en/of rollen toe te wijzen.
  2. Toegang: mogelijkheid om bepaalde toegangsrechten van gebruikers aan te passen (bijvoorbeeld wat ze mogen zien en/of bewerken in documenten).