Wat vind ik in Mijn Overzicht in Prostream?

Mijn Overzicht in jouw Prostream-omgeving

Wanneer je inlogt op Prostream kom je direct in het beginscherm 'Mijn Overzicht'. Hier zie je overzichtelijk de projecten waar jij aan deelneemt en de taken die jij op je to-do-lijst hebt staan. Maar er is meer. Links in de balk zie je:

1. Projecten: via deze weg kom je in jouw projectenoverzicht.

2. Documenten: via deze weg vind je jouw documenten.

3. Beheer: hier kun je instellingen aanpassen:

a. Meta Data: het overzicht van de meta data sets en de mogelijkheid om een nieuwe set aan te maken.

b. Kwaliteitscontrole: overzicht met formulieren en snag templates

c. Gebruikers en groepen: overzicht met gebruikers en mogelijkheid om nieuwe gebruikers toe te voegen (dit kan alleen door administrators), aan projecten toe te voegen en/of rollen toe te wijzen.

d. Toegang: mogelijkheid om bepaalde toegangsrechten toe te kennen (en af te nemen) van gebruikers (bijvoorbeeld wat ze mogen zien en/of bewerken in documenten).

Kortom: Mijn Overzicht is precies wat de naam al zegt: een duidelijk overzicht van alles wat jij in Prostream kunt vinden en doen!