Hoe kan ik inloggen op mijn Prostream-account?

Nadat je jouw Prostream-account hebt geactiveerd, kun je inloggen om jouw projecten, documenten en taken te bekijken.

Inloggen doe je in drie stappen:

1. Ga naar de inlogpagina van Prostream
  2. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je hebt aangemaakt tijdens het activeren van jouw account

Scherm­afbeelding 2023-05-04 om 14.15.58

3. Klik na het invullen van de inloggegevens op de knop met de tekst Login.

Single Sign On

Dankzij de Microsoft Azure Ad-integratie kun je, mits jouw bedrijf hier ook gebruik van maakt, ook inloggen door middel van Single Sign On. Gebruik hiervoor de Sign in with Microsoft-knop. Lees hier meer over Microsoft Azure Active Directory

Multi-Factor Authenticatie (MFA)

Voor meer info over MFA verwijzen we je naar dit artikel.

Wachtwoord vergeten?

Ben je het wachtwoord van jouw Prostream-account vergeten? Klik dan op Forgot your password?. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.