Hoe log ik in op mijn Prostream-account?

In 3 stappen succesvol ingelogd op Prostream.

Nadat jouw Prostream-account is geactiveerd, kun je online inloggen. Dit doe je als volgt:

1. Voer in de adresbalk van je internetbrowser de URL in van jouw werkomgeving.
    Je komt nu terecht op de inlogpagina van jouw Prostream-omgeving.
  2. Vul je gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je hebt aangemaakt volgens de stappen in Hoe activeer ik mijn Prostream-account?

3. Klik na het invullen van de inloggegevens op de knop met de tekst Login.

Wachtwoord vergeten?

Ben je het wachtwoord van jouw Prostream-account vergeten? Klik dan op Forgot your password? Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met daarin een nieuwe wachtwoordlink.