Hoe maak ik een nieuwe taak aan in Prostream?

Maak een taak aan en wijs een verantwoordelijke toe. Deze wordt per e-mail op de hoogte gebracht.

Nieuwe taak aanmaken via Mijn Overzicht

In Mijn Overzicht vind je een overzicht van jouw projecten en taken. Navigeer eerst naar het project waar de taak onder valt. Ga via het menu aan de linkerkant naar Workflow en klik op de knop Nieuwe taak.

Vul vervolgens de titel in van de taak (bijvoorbeeld Review elektra-plan) en eventueel een omschrijving van de uit te voeren taak. Geef een deadline aan de taak en voeg een deelnemer toe. Deze persoon wordt verantwoordelijk voor de taak. Dit kun jij zelf zijn, maar ook iemand anders,

Klik op Opslaan. Je nieuwe taak is aangemaakt.

Als de taak voor jezelf is, zie je deze nu ook terug in Mijn overzicht bij Mijn Taken of in het takenoverzicht binnen een project.