Hoe maak ik een nieuw project aan in Prostream?

Nieuwe projecten aanmaken in Prostream

Wil je een nieuw project aanmaken in jouw Prostream-omgeving en ben je Admin user? Dan lees je hier hoe dat moet. De omgeving wijst zich vanzelf, maar we leggen het je graag ook stap voor stap nog even uit.

Via Mijn Overzicht of via Projecten kom je in jouw project-omgeving. Hier zie je alle projecten waar jij aan deelneemt.

1. Klik op Nieuw project

2. Je ziet nu rechts een balk met diverse invulvelden. Vul bij Naam de naam in van het nieuwe project (verplicht veld). Is er een projectcode bekend of wil je een nieuwe code toevoegen, vul deze dan in in het veld Project code.

TIP: dit is een verplicht veld. Heb je geen code, vul dan 0000 in.

3. Vul vervolgens na de projectcode de start- en einddatum in van het project. Heb je geen einddatum en/of gaat het om een doorlopend project, dan laat je dit veld leeg. Beide velden hoef je namelijk niet per se in te vullen.

4. Vul de naam in van een of meer administrators van het project

5. Ken gebruikers toe aan het project.

6. Klik op Opslaan en je nieuwe project is aangemaakt! Dit project wordt nu ook zichtbaar in je projectenoverzicht.