Hoe maak ik groepen en subgroepen aan in Prostream?

In Prostream maak je eenvoudig projectgroepen aan. Dit kan handig zijn als je met meerdere personen aan een project werkt.

Een nieuwe groep aanmaken

1. Ga via Mijn overzicht naar Gebruikers en groepen en selecteer Projectgroepen.
  2. Klik op Nieuwe groep en vul de naam in van de nieuwe groep en voeg de deelnemers toe.
  3. Klik op Opslaan en de groep is aangemaakt.

Subgroepen

Het is ook mogelijk een subgroep aan te maken onder een bestaande groep, bijvoorbeeld als je binnen een project een specifiek bouwteam wil samenstellen of personen met dezelfde expertise onder één groep wil laten vallen.

1. Ga via Mijn overzicht naar Gebruikers en groepen

2. Selecteer Projectgroepen en klik op Nieuwe groep.

3. Vul de naam in van de nieuwe groep en voeg de deelnemers toe.

4. Voeg een subgroep toe, inclusief deelnemers.

5. Klik op Opslaan en de subgroep is aangemaakt.