Hoe maak ik groepen en subgroepen aan in Prostream?

Nieuwe projectgroepen met gebruikers

In Prostream maak je eenvoudig projectgroepen aan. Dit kan handig zijn als je met meerdere personen aan een project werkt.

Groepen

Een nieuwe groep aanmaken is eenvoudig:

1. Ga naar Beheer via Mijn overzicht

2. Klik op Gebruikers en groepen

3. Selecteer Projectgroepen

4. Klik op Nieuwe groep

5. Vul de naam in van de nieuwe groep en voeg de deelnemers toe

6. Klik op Opslaan en de groep is aangemaakt.

Subgroepen
Het is ook mogelijk een subgroep aan te maken onder een bestaande groep. Bijvoorbeeld als je binnen een project een specifiek bouwteam wil samenstellen of personen met dezelfde expertise onder een groep wil laten vallen. Een subgroep aanmaken, gaat als volgt:

1. Ga naar Beheer via Mijn overzicht

2. Klik op Gebruikers en groepen

3. Selecteer Projectgroepen

4. Klik op Nieuwe groep

5. Vul de naam in van de nieuwe groep en voeg de deelnemers toe

6. Voeg een subgroep toe inclusief deelnemers

7. Klik op Opslaan en de subgroep is aangemaakt.