Hoe open ik een document in Prostream?

Open een document om de inhoud ervan te bekijken.

Het openen van een document kan op verschillende manieren. Zo kun je een document eerst downloaden en vervolgens openen op je computer, tablet of telefoon. Dit doe je door het document aan te vinken en te klikken op de optie Downloaden boven in je scherm. Of je kan het document aanklikken en in het nieuw scherm op de download knop klikken.

Bekijk de inhoud van het document als een preview door de volgende stappen te nemen:

1. Ga met je muis op het document staan dat je wil openen.
  2. Er verschijnt nu rechts een pop-up met daarin de eigenschappen van het document. Zo kun je een document downloaden, verwijderen, delen, bewerken, et cetera.

Verder zie je de algemene informatie over het document en kun je het document toevoegen als deliverable of bijlage bij een taak.