Hoe open ik een document in Prostream?

Documenten openen

Het openen van een document kan op verschillende manieren. Zo kun je een document eerst downloaden en vervolgens openen op je desktop, laptop of mobiele device. Dit doe je door het document aan te vinken en te klikken op de optie Downloaden boven in je scherm. Of je kan het document aanklikken en in het nieuw scherm op de download knop klikken. Ook kun je de inhoud van een document bekijken via een Preview. Dat gaat als volgt:

1. Ga met je muis op het document staan dat je wilt openen;

2. Er verschijnt nu rechts een pop-up met daarin de eigenschappen van het document. Zo kun je een document downloaden, verwijderen, delen, bewerken etcetera.

Verder zie je nog wat algemene informatie over het document en kun je het document toevoegen als deliverable of bijlage bij een taak.