Hoe plaats ik een QR-code op een document Prostream?

Door een QR-code te 'stempelen' in een document, kun je direct zien of je met de meest recente versie van dat document werkt.

Als je tijdens het werk een QR-code scant die je in Prostream hebt gestempeld krijg je direct op je scherm te zien of jij wel met de meest recente versie werkt. Om zo'n stempel te zetten, selecteer je een pdf-versie van de tekening. Met het stempel icoon uit de zijbalk kun je een QR-code plaatsen op en positie naar keuze. Klik daarna op opslaan en afsluiten om de QR-code te plaatsen. Wil je hem toch op een andere plek? Dat kan door opnieuw in het venster op het stempel icoon te klikken.

Ga naar Hoe plaats ik annotaties op een document in Prostream?

Wil je meer weten over documenten in Prostream? Bekijk dan meer support-artikelen.