Hoe verander ik de status van een taak in Prostream?

Verander eenvoudig de status van een taak

Een taak kan verschillende statussen hebben. Een status is de fase waarin een taak zich bevindt. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

• In behandeling
  • Te voltooien
  • Afgerond

Het aanpassen van de status is eenvoudig: klik op de taak op de drie verticale bolletjes om de taak te bewerken. Bij Eigenschappen zie je de status. Selecteer hier de gewenste status en klik op opslaan. Je status is nu veranderd!

NB. Als je de taak hebt afgerond, kan de status niet meer gewijzigd worden.