Hoe upload ik documenten in Prostream?

Upload documenten in Prostream om ze makkelijk en veilig met anderen te delen.

Documenten kun je alleen toevoegen als je eerst een map hebt aangemaakt

In jouw map zie je de knop Upload document. Klik hierop om het document vanaf jouw lokale computer te selecteren. Ook kun je bestanden direct naar het documentengrid in Prostream slepen om ze te uploaden.

Daarnaast kun je verwachte documenten toevoegen. Dit zijn documenten die er nog aankomen, maar waarvan je bijvoorbeeld niet wilt dat je die vergeet, zoals bouwtekeningen of een eindrapportage. Via Verwacht document kun je de naam van het document en het bestandstype invoeren. Klik op Opslaan en het document is nu zichtbaar in je overzicht.

In onderstaande video laten we zien hoe je een bestand upload.