Hoe voeg ik een externe gebruiker toe aan Prostream?

Voeg externe partijen toe aan projecten om samen te werken.

Binnen een bouwproject heb je vaak te maken met externe partijen waar je mee samenwerkt. Dan is het handig als deze partijen ook toegang hebben tot (deel van) het project binnen Prostream, zodat zij ook inzicht hebben in bepaalde documenten.

Wanneer je een externe gebruiker toevoegt aan Prostream, moeten zij deze uitnodiging ook accepteren en een account maken. Vergeet dus niet om deze personen (vooraf) in te lichten, zodat zij weten dat ze hun inbox in de gaten moeten houden.

Het toevoegen van een externe gebruiker gaat als volgt:

1. Ga naar het project waaraan je een nieuwe gebruiker wil toevoegen en kies in het linkermenu voor Projectleden

2. Klik op Voeg externe gebruiker toe

3. Er verschijnt nu een pop-up. Voer het e-mailadres in van de nieuwe gebruiker.

4. Voer vervolgens de projectrol in van de nieuwe gebruiker en klik op Opslaan.

5. Heeft de nieuwe gebruiker al een Prostream-account, dan ontvangt hij/zij een mail met de bevestiging en inlog.

Let op: Als de externe gebruiker nog geen Prostream-account heeft, moet hij/zij deze aanmaken. Dit kan via de link in de uitnodigingsmail die jij verstuurt.