Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan een project in Prostream?

Een nieuwe gebruiker toevoegen aan Prostream

Alleen een Administrator kan nieuwe gebruikers toevoegen aan projecten. Beschik jij over deze rechten? Dan gaat het toevoegen van een nieuwe gebruiker aan een project als volgt:

1. Klik in Mijn overzicht op het project waaraan je een nieuwe gebruiker wilt toevoegen.

2. Klik op Beheer (2)

3. Klik op Gebruikers en groepen (3)

4. Je ziet nu een overzicht van de huidige projectleden. Klik links boven het overzicht op Gebruikers toevoegen (4)

5. Je kunt nu een nieuwe administrator toevoegen of een nieuwe gebruiker. Voer het e-mail adres in van de persoon die je wilt toevoegen. Hij/zij ontvangt een mail met daarin zijn/haar uitnodiging voor Prostream.