Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan een organisatie in Prostream?

Aan de organisatie voeg je alleen medewerkers toe van jouw bedrijf. Dit kan alleen gedaan worden door een Administrator.

Ga in jouw organisatie naar Collega's. Klik op Nieuwe gebruiker en vul het e-mailadres in van de persoon die je wil uitnodigen. Je kunt hierbij kiezen of de persoon een gebruikers- of administrator-rol krijgt. Klik op Opslaan en de gebruiker ontvangt een e-mail met verdere instructies.

Wanneer je met externe partijen samenwerkt, voeg je deze eenvoudig toe binnen een project als een externe gebruiker

Voeg in één keer meerdere gebruikers toe door een lijst van gebruikers te plakken in het betreffende veld in Prostream. Let er wel op dat de e-mailadressen met een enter van elkaar gescheiden dienen te zijn, zoals in onderstaand voorbeeld:

voornaam@bedrijf.nl

voornaam_2@bedrijf.nl

voornaam_3@bedrijf.nl

Wanneer er meerdere emailadressen uit bijvoorbeeld een excel-lijst gekopieerd worden, zijn deze standaard met een enter van elkaar gescheiden.