Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe aan Prostream?

Nieuwe Prostream-gebruikers toevoegen door administrator

Voeg medewerkers van jouw organisatie eenvoudig toe aan Prostream. Let wel, alleen een administrator kan nieuwe gebruikers toevoegen. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, ga je naar:

1. Mijn Overzicht - Beheer

2. Gebruikers en groepen

3. Klik op Nieuwe gebruiker

4. Vul het e-mailadres in van de persoon die je wilt uitnodigen. Je kunt hierbij kiezen of deze persoon een gebruikers- of administrator-rol krijgt.

5. Klik op Opslaan en de nieuwe gebruiker ontvangt een mail met verdere instructies in zijn/haar mailbox.

Wanneer je met externe partijen samenwerkt, voeg je deze eenvoudig toe binnen een project als een externe medewerker. Hoe dat moet, je je eenvoudig hier

TIP; voeg in één keer meerdere gebruikers toe door een lijst van gebruikers te plakken in het betreffende veld in Prostream. Let er wel op dat de e-mailadressen met een enter van elkaar gescheiden dienen te zijn, zoals in onderstaand voorbeeld:

voornaam@bedrijf.nl

voornaam_2@bedrijf.nl

voornaam_3@bedrijf.nl

Wanneer er meerdere emailadressen uit bijvoorbeeld een excel-lijst gekopieerd worden, zijn deze standaard met een enter van elkaar gescheiden.