Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe in Leanstream?

Nieuwe gebruiker toevoegen


Nadat je de Leanstream App hebt geopent, kies je de gebruiker die met de App gaat werken. Als je de App nog niet hebt gebruikt, of als je niet tussen de lijst met gebruikers staat, zal je jezelf eerst als nieuwe gebruiker moeten toevoegen. Dit doe je als volgt: 

 1. Klik op de gele knop met de tekst Gebruiker toevoegen.


  Er verschijnt een venster met de melding dat 'Leanstream' 'leanstream.nl' wil gebruiken om in te loggen. 
 2. Klik op Ga door om hiervoor toestemming te geven. 3. Vul de naam van de omgeving in waarin je gaat werken. Dit is <omgeving>. leanstream.nl. Klik vervolgens op de knop met Doorgaan.  

   

  De naam van de omgeving is meestal de naam van het bedrijf waar je voor werkt. Mocht je de naam van jouw omgeving niet weten, neem dan contact op met jouw omgevingsbeheerder.

 4. Klik tenslotte op Inloggen met Portal als je al over een Portal account beschikt of op Registreer bij Portal om een nieuwe Portal account aan te maken.Pincode instellen 

De laatste stap voor het toevoegen van een gebruiker is het instellen van een pincode. Als je eenmaal een pincode hebt ingesteld, gebruik je deze om in te loggen in plaats van dit met jouw inloggegevens te doen. Dit bespaart je tijd bij het inloggen zodat je sneller aan de slag kan gaan met de App. Bewaar de pincode dus goed! 

 1. Voer een nieuwe pincode in van vijf cijfers voor jouw gebruikersaccount. 
 2. Voer de nieuwe pincode een tweede keer in om deze te bevestigen.

Na het instellen van de pincode, zal de App terugkeren naar het startscherm met een overzicht van alle toegevoegde gebruikers. Iedere toegevoegde gebruiker zal worden getoond met zijn naam en Leanstream omgeving. Tik de gebruiker aan die je zojuist hebt toegevoegd en vul tenslotte de bijbehorende pincode in om in te loggen.