Hoe werkt de Prostream-app?

Voer eenvoudig je taken uit via de Prostream-app

Wist je dat er ook een Prostream-app is? Deze is te downloaden in zowel een IOS- als Android-variant. De app maakt het mogelijk om realtime taken uit te voeren of kwaliteitscontroles te doen. Gewoon, terwijl jij daadwerkelijk op de bouwplaats staat! Hoe? Dat leggen we hieronder uit.

Realtime kwaliteitscontrole
Bij het openen van de app zie je direct jouw uit te voeren taken. Bij het aanmaken van een nieuwe taak, kun je aangeven of het gaat om een document of quality control. Is dat laatste het geval, dan kun je hier direct snags, formulieren en/of plattegronden aan toevoegen. De taak wordt direct gesynchroniseerd met je telefoon, zodat ook deze gegevens direct zichtbaar zijn.

Van vragen beantwoorden tot snags toevoegen
In de app kun je zelf ook eenvoudig snags toevoegen aan gekoppelde plattegronden. Ook kun je vragen beantwoorden met betrekking tot de uit te voeren kwaliteitscontrole. Alle gegevens die je invoert, zijn direct zichtbaar op alle devices waarop je Prostream hebt geïnstalleerd.

Taken aanmaken en afronden
In de app kun je eenvoudig nieuwe taken aanmaken of lopende taken afronden. Heb je de taak nog niet geheel af? Dan worden de tot dan toe ingevoerde gegevens gewoon opgeslagen. Bij het opnieuw openen van je taak, zijn alle gegevens dus weer opnieuw zichtbaar.

Kortom: met de Prostream-app heb je altijd en overal inzicht in jouw taken en de status van je project. Handiger kan haast niet!