1. Selecteer in het content  menu de gewenste tekening.
    De geselecteerde tekening wordt inclusief alle geplaatste items aan de rechterkant van het scherm getoond.
  2. Druk op één van de items om alle bijbehorende informatie te bekijken.

Er wordt een nieuw venster geopend waar je alle informatie van de het item kan bekijken en eventueel kan aanpassen.

3. Druk op de ster-icoon met het plusje om een item toe te voegen aan jouw Favorieten.

4. Er verschijnt een nieuw venster waarin je de Favoriet een naam kan geven. Druk hierna op Oké.

5. Er verschijnt een melding dat het opslaan is gelukt. Druk tenslotte nogmaals op Oké.