1. Selecteer in het content menu het Item waarop je het Item uit jouw Favorieten wil toepassen.
  2. Druk op het tweede ster-icoon met de pijl om de lijst met jouw Favoriete Items te bekijken.
  3. Selecteer uit de lijst van jouw Favorieten het item dat je wil toepassen op het geselecteerde Item.
    De gegevens van het Favoriete Item worden automatisch ingeladen en toegepast.
  4. Druk tenslotte rechtsboven op Opslaan om het Item op te slaan.

LET OP! Het is niet mogelijk om in de Snagstream App sjablonen voor Snags aan te maken. Gebruik hiervoor Snagstream Web.