1. Kies in het content menu of je een Snag of een formulier wil openen.
  2. Selecteer de favoriete Snag/formulier  die je wil openen.

3. De informatiepagina van de favoriete Snag/formulier wordt geopend aan de rechterkant van het scherm. Wil je de Snag/formulier aanpassen? Ga dan naar Items, open de Snag/formulier en pas deze aan.

LET OP! Favorieten worden opgeslagen als een kopie van  de originele Snag/formulier. Eventuele aanpassingen aan de originele Snag/formulier worden niet doorgevoerd in jouw Favorieten. Hiervoor moet je de Snag/formulier opnieuw toevoegen aan jouw Favorieten.