De omgevingsbeheerder is verantwoordelijk voor het aanmaken van jouw Snagstream account. Zodra dit is gebeurd, ontvang je een welkomstmail met de titel ‘Welkom bij Snagstream’. Hierin vind je een link waarmee je een wachtwoord voor jouw account kan aanmaken. Jouw gebruikersnaam is het e-mailadres waarop je de welkomstmail hebt ontvangen. Zodra je een wachtwoord voor jouw Snagstream account hebt aangemaakt, is jouw account geactiveerd en kan je hiermee inloggen in de Snagstream App en op de Web.

LET OP! De link in de welkomstmail is twee dagen geldig. Is de link verlopen? Ga naar de inlogpagina, <omgeving>.snagstream.nl en klik op wachtwoord vergeten. Je ontvangt een e-mail met aanwijzingen om jouw wachtwoord te wijzigen. Deze e-mail is 30 minuten geldig.