Nadat jouw Snagstream account is geactiveerd, kan je in jouw internetbrowser inloggen op Snagstream Web. Dit doe je als volgt:

1. Voer in de adresbalk van jouw internetbrowser het adres van de omgeving in waar je in gaat werken. Dit is <omgeving>.snagstream.nl.

Je komt terecht op de inlogpagina van Snagstream Web.
  2. Vul het e-mailadres en het wachtwoord in dat je hebt aangemaakt in 1.1 Activeren van jouw Snagstream account.
  3. Klik na het invullen van de inloggegevens op de knop met de tekst Login.