1. Klik bij het toevoegen van een nieuwe ronde op het tabje Tekening(en)
  2. Klik onder Tekening(en) toevoegen/verwijderen op Tekening(en) toevoegen.
    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de gewenste tekeningen kan selecteren die je aan de ronde wil toevoegen.

3. Open aan de linkerkant van het venster de gewenste map.
  4. Selecteer aan de rechterkant van het venster de tekeningen die je wil toevoegen aan de ronde.

5. Druk rechtsonder in het venster op Toevoegen om de tekeningen toe te voegen aan de nieuwe ronde.