1. Klik in de lijst van alle rondes op de ronde waarvan je de tekening(en) wil verwijder(en).
  2. Klik in het geopende venster op het tabje Tekening(en).
    Er wordt een overzicht getoond van alle toegevoegde tekeningen van de geselecteerde ronde.

3. Ga met de muiscursor op de tekening staan die je wil verwijderen en klik vervolgens op het kruisje achter de tekening.
  4. Klik tenslotte rechtsonder in het venster op Opslaan om de wijzigingen aan de ronde op te slaan.

5.  Selecteer aan de rechterkant van het scherm welke sjablonen je wil toevoegen aan de ronde.

6. Klik tenslotte rechtsonder in het venster op Toevoegen
  7. Er verschijnt linksonder in het scherm een melding dat het geselecteerde item is toegevoegd aan de ronde.