1. Klik boven het overzicht op Ga naar.
    Er verschijnt een nieuw venster.

2. Kies aan de linkerkant van het venster het type Snag/formulier.
  3. Selecteer aan de rechterkant van het venster de Snags/formulieren die je wil herstellen.
  4. Druk rechtsonder in het venster op Ga naar.
    Je wordt naar de locatie van de geselecteerde Snag/formulier gebracht.

5. Klik boven het overzicht op Herstellen.
    Er verschijnt een nieuw venster met een lijst van alle gearchiveerde (verwijderde) Snags/ formulieren binnen het geselecteerde type.

6. Selecteer aan de rechterkant van het venster de Snags/formulieren die je wil herstellen.

7. Klik rechtsonder in het venster op Herstellen.