1. Klik onder het Beheer tabje op Gebruikers.
    Je ziet in het overzicht een lijst van alle toegevoegde gebruikers binnen de huidige omgeving.



Nieuwe gebruiker toevoegen

  1. Klik boven het overzicht op Nieuwe gebruiker.



  2. Vul de Voornaam in. 
  3. Vul de Achternaam in. 
  4. Vul de E-mail in. 
  5. Selecteer het Bedrijf waar de nieuwe gebruiker bij hoort.



  6. Selecteer de Rol van de nieuwe gebruiker. 
  7. Stel de Taal van Snagstream in voor de nieuwe gebruiker. 
  8. Selecteer van welke Projecten de nieuwe gebruiker deel uit zal maken.
  9. Selecteer of de nieuwe gebruiker een Notificatie zal ontvangen bij het deelnemen aan een nieuw project.

  10. Wil je een nieuw bedrijf toevoegen? Klik dan op Bedrijf toevoegen, vul de naam van het nieuwe bedrijf in en klik tenslotte in het venster op Opslaan.

  11. Klik na het invullen van de gegevens rechtsonder in het venster op Opslaan.


Gebruikers bewerken

  1. Klik in het overzicht op de gebruiker die je wil bewerken.
    Er verschijnt een nieuw venster waarin je de gegevens van de geselecteerde gebruiker kan bewerken.
  2. Klik na het bewerken van alle gewenste gegevens rechtsonder in het venster op Opslaan.


Gebruikers verwijderen

  1. Selecteer in het overzicht de gebruikers die je wil verwijderen of klik op het bovenste vakje om alle gebruikers te selecteren. 
  2. 2. Klik boven het overzicht op Verwijderen.
    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde gebruikers wil verwijderen.


  3. Klik in de melding op Ok.



Verwijderde gebruikers tonen en herstellen

  1. Klik boven het overzicht op Verwijderde gebruikers tonen.
    In het overzicht worden alle verwijderde gebruikers getoond.


  2. Selecteer in het overzicht de verwijderde gebruikers die je wil herstellen of klik op het bovenste vakje om alle gebruikers te selecteren.


  3. Klik boven het overzicht op Herstellen.



    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde gebruikers wil herstellen.
  4. Klik in de melding op Ok.