1. Klik onder het Beheer tabje op Projecten.
    Je ziet in het overzicht een lijst van alle toegevoegde projecten binnen de huidige omgeving.

Nieuw project toevoegen

1. Klik boven het overzicht op Nieuw project.

Er opent een venster waarin je de gegevens van het nieuwe project kan invullen.
  2. Vul de Projectnaam in.
  3. Vul een Omschrijving van het nieuwe project in.
  4. Selecteer de gewenste Projectleden
  5. Gebruik de standaard Snagstream project afbeelding of upload zelf een eigen afbeelding voor het project.
  6. Klik na het invullen van alle gegevens rechtsonder op Opslaan.

Projecten bewerken

1. Klik in het overzicht op het project dat je wil bewerken.
    Er opent een venster waarin je de gegevens van het geselecteerde project kan bewerken.
  2. Klik na het bewerken van alle gewenste gegevens rechtsonder in het venster op Opslaan.

Projecten verwijderen

1. Selecteer in het overzicht de projecten die je wil verwijderen of druk op het bovenste vakje om alle projecten te selecteren.
  2. Klik boven het overzicht op Verwijderen.
    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde gebruikers wil verwijderen.

3. Klik in de melding op Ok.

Verwijderde projecten tonen en herstellen

1. Klik boven het overzicht op Verwijderde projecten tonen.
    In het overzicht worden alle verwijderde projecten getoond.

2. Selecteer in het overzicht de verwijderde projecten die je wil herstellen of klik op het bovenste vakje om alle projecten te selecteren.

3. Klik boven het overzicht op Herstellen.

Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde projecten wil herstellen.

4. Klik in de melding op Ok.