Alle bestanden uit een geselecteerde map worden zichtbaar in het Documentoverzicht. Hier kan je meer informatie van elk bestand bekijken. Klik op een bestand om het te selecteren, dubbelklik op een bestand om het te downloaden of klik met de rechtermuisknop om het Actiemenu te openen.

Als je een bestand selecteert, worden alle documenteigenschappen onderverdeeld in tabs, beschikbaar in het Bestandseigenschappen overzicht. De eerste tab Eigenschappen toont alle beschikbare informatie over het geselecteerde bestand. Wil je specifieke informatie over een oudere versie van een bestand, open dan eerst het Versiescherm vanuit de Speedbuttons.