De Navigatie toont een overzicht van alle mappen en submappen binnen het geselecteerde project. Aan de iconen van de map kan je zien wat voor type map het is en welke machtigingen en rechten jij hebt. Deze kunnen worden gewijzigd door de projectbeheerder of een ongelimiteerde gebruiker.

Als je een map of submap selecteert, worden de bestanden uit de map zichtbaar in het Documentoverzicht. Wanneer je rechten hebt op een onderliggende map, maar niet op de hoofdmap, dan kan het zijn dat je doorloopmappen ziet waarin geen documenten zichtbaar zijn.