In het Bestandseigenschappen overzicht zijn er, afhankelijk van de instellingen van de omgeving, meerdere tabbladen beschikbaar:

1. Eigenschappen: bekijk alle beschikbare informatie over het geselecteerde bestand.
  2. Commentaren: lees al het geplaatste commentaar. Commentaar kan via de Speedbuttons worden geplaatst. Je kan kiezen of je het commentaar op één specifieke versie of op alle versies wil plaatsen.
  3. Berichten: bekijk alle berichten waarin het geselecteerde bestand als bijlage is toegevoegd.
  4. Begeleidend schrijven: bekijk de sjablonen die je voor het begeleidend schrijven hebt aangemaakt.
  5. Download log: bekijk een log van alle downloads binnen de huidige omgeving.
  6. Procedurestappen: bekijk een overzicht van alle doorlopen procedurestappen.
  7. ILS resultaten: bekijk de resultaten van de ILS check (alleen mogelijk met IFC-bestanden). 8. Metadata log: bekijk een overzicht van wie welke wijzigingen heeft aangebracht aan een bestand.