1.  Selecteer in de Navigatie de map waarin het bestand staat waarvan je een nieuwe versie wil importeren.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en  klik in het Actiemenu op Importeer document als nieuwe versie.

Het Meerdere documenten importeren venster wordt geopend.
  3. Klik in het venster op Bestand(en) toevoegen.

Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de nieuwe versie van het bestand kan selecteren.
  4. Selecteer het gewenste bestand.

5. Klik rechtsonder in het venster op Open.

De geselecteerde bestand(en) worden in het venster getoond.

6. Klik zodra je alle gewenste velden hebt ingevuld rechts onderin het venster op de knop Start importeren.
    Zodra het uploaden is voltooid, wordt het venster automatisch gesloten.