Als je een bestand wijzigt maar niet publiceert ná het aanbrengen van de wijzigingen, wordt het bestand een concept. Alle concepten kan je terugvinden in de Werkbak in de Weergave selectie. Het is ook mogelijk om een concept van een bestand te verwijderen. De blokkering van het bestand wordt dan ook gelijk opgeheven.    

  1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het bestand staat waarvan je het concept wil verwijderen. 
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en klik in het Actiemenu op Verwijder concept.



    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je dit concept wil verwijderen.
  3. Klik in de melding op OK.



    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je de Docstream Client wil openen.
  4. Klik in de melding op Pro4all.Docstream. Client openen.


  5. Nadat het concept is verwijderd, verschijnt er een melding dat de opdracht is voltooid. De melding wordt na 5 seconden automatisch gesloten.